Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Vénusz irodabútor

Forgószék, irodaszék

Székjavítás

Irodafelszerelés

 

A standard irodabútor és forgószék kínálatunk mellett számtalan olyan lehetőséget is ajánlunk, amivel segíteni tudunk Önnek a megfelelő munkakörnyezet kialakításában, a kényelmesen és jól használható irodájának megteremtésében. Legyen szó akár vezetői irodáról, számítógépes munkahelyről, vagy a tárgyalóról, recepcióról. De segíteni tudunk akkor is, egyedi irodabútor megoldásra van szüksége.

Az irodabútorok mellet figyelmébe ajánljuk irodai forgó és tárgyalószékeink gazdag kínálatát is. Így minden irodabútor mellé a megfelelő forgószéket tudjuk szállítani Önnek. Az irodaszékek mellé adjuk SzékSzerviz garanciánkat. Így segíteni tudunk akkor is, ha éppen meghibásodott a kedvenc irodaszéke.

Boston magastámlás irodai forgószék állítható karfával

Vénusz Irodabútor

Irodaszék és forgószék

 

Irodabútor gyors információk

Annak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen a megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem. A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújt a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani.

Vénusz irodabútor

Standard irodabútor

Irodabútor segédletek

Egyedi bútor

Részletes irodabútor bemutató Íróasztalok
Irodabútor elemjegyzékek Egyedi recepciós pultok
Irattároló szekrények bemutatása
Tárgyalóasztalok
Irodabútor színválaszték Egyedi íróasztalok
Irodaberendezési ötletek Recepciós pultok
Irodabútor árlisták Egyedi szekrények
Irodabútor blog Irodaszekrények Irodabútor képgalériák Hogyan kérjen árajánlatot


Kapcsolatfelvételi űrlap

Azonnali és konkrét információkra van szüksége a Vénusz irodabútorokkal kapcsolatban? A lenti linkeken azokat az információs oldalainkat érheti el, ahonnét közvetlenül is letöltheti az irodabútorok elemjegyzékés vagy árlistáit. Vagy használhatja irodabútor webáruházunkat, ahol egy helyre összegyűjtöttünk minden hasznos információt a bútorokról: nézetrajz, fotók, méretek és aktuális árak.

Letöltések és Árlisták

Új Irodabútor webáruház

Irodai kiegészítők

Vénusz irodabútor fényképes katalógus Laplábas íróasztalok
Állófogasok
Vénusz irodabútor laplábas bútorok AVA fémlábas asztalok
Kulcstartó szekrények
Vénusz irodabútor AVA fémlábas bútorok LUX fémlábas íróasztalok

Vénusz irodabútor LUX fémlábas bútorok


Irodaberendezési segédletekIrodabútor és irodaberendezés

Vénusz irodabútorok a hatékony és eredményes munkavégzés elősegítésének értelmébenAz eredményes munkavégzés egyik leghatékonyabb módja a megfelelő, rendezett munkakörnyezet kialakítása. Mi pontosan ebben segítünk Önnek.

Irodabútor, irodaszék, forgószék és irodai kiegészítők kínálatunk összeállításánál ügyeltünk arra, hogy csak olyan terméket ajánljuk Önnek, amelyik segít az optimális irodaberendezésben, és segíti a hatékony munkavégzést.

Ha irodája berendezése során további segítségre tart igényt, úgy keresse szakértő kollégáinkat, akik díjmentes tanácsadással segítik Önt céljai elérésében. Kérdéseit várjuk a 30/94-36-519 telefonszámon vagy az info@te96bt.hu címen.

 

Irodabútorok

A Vénusz irodabútorok megjelenésüktől fogva szolgálja a vásárlóink, felhasználóink széles táborát. A felhasznált anyagok minősége, a sokféle választható szín, és az elemek nagy száma garantálja a megoldást mindenféle bútorozási igényre.

Szeretnénk Önnek segíteni a bútorozás megtervezésében, ezért most a  Vénusz irodabútor elemeiből kialakítható megoldásokat szeretnénk reszletesen is bemutatni Önnek. A felhasználási lehetőségek szerint is igyekeztünk csoportosítani az egyes irodabútor elemeket a könnyebb eligazodás céljából. Így külön csoportban találja meg a laplábas és a fémlábas munkaasztalokat. De letöltheti az irodabútorok színmintáit is.

Összeállításunkban megtalálhatja a vezetői irodák, számítógépes munkahelyek, tárgyalók, vagy akár a recepciók, ügyfélfogadó  bútorelemeit is.

Vénusz irodabútorok részletes bemutatása és jellemzői

Vénusz Irodabútor Család

Szeretnénk Önnek részletesen is bemutatni a Vénusz irodabútoroknál használt asztalláb megoldásokat

Vezetői íróasztal, íróasztal kombinációk Vénusz irodabútorokkal

Vezetői irodák jellemző bútorai

A vezetői irodák asztal megoldásait az íves kialakítások és a sokféle csatlakozó tárgyaló toldatok jellemzik


Számítógépes munkahelyek bútorai

A számítógépes munkahelyek kialakításánál fogyelni kell az eszközök elhelyezésére, hogy minden az elsődleges zónánkba kerüljön

Tárgyalóasztalok, tárgyalók berendezése Vénusz irodabútor asztalokkal

Tárgyalók bútorai

Tárgyalók kialakításához javasolt asztalok bemutatása. Megoldásokat mutatunk be kisebb és nagyobb, sokfős tárgyaló kialakításokra is.

Recepcióspult, recepció kialakítása Vénusz fémlábas íróasztalokkal

Recepció bútorai

A recepciós pultok egyszerűen kialakíthatóak a Vénusz irodabútor család asztalaiból. Erre mutatunk be különböző megoldásokat, lehetőségeket


Irattároló szekrények

Az irodai munka során különösen fontos az iratok megfelelő tárolása, hogy a  tárolt iratok legyenek könnyen áttekinthetőek

 

 

Irodaszék gyors információk

irodaszékek, forgószékek és vezetői bőrfotelek a Vénusz Irodabútornál

 

Az irodaszék és forgószék kínálatunk felöleli az irodák, intézmények teljeskörű székigényét. Legyen szó hagyományos irodaszékről, ergonómikus forgószékről, szövetes vagy bőr. De ha nagy teherbírású széket, vagy konferencia széket keres, kínálatunkban olyant is talál.

Kínálatunk:

- operatív forgószékek, irodaszékek
- vezetői székek és fotelek
- tárgyalószékek
- közösségi székek
- XXL megnövelt teherbírású székek
- ipari és üzemi székek

 

 

SzékSzerviz garanciánk irodaszék, forgószék, főnöki szék vásárlása esetén

+ SzékSzerviz garancia

A forgalmazott székek mellé még SzékSzerviz garanciát is nyújtunk. Így biztos lehet benne, hogy székeit sokáig használhatja, hiszen a garancia időn túl is biztosítunk székalkatrészt a főbb elemekhez. Ismerje meg egyedülálló  SzékSzerviz garanciánkat

 

Forgószékek

Új Szék webáruházak

SzékSzerviz

Studió Plus irodaszékek Székáruház Székjavítás az Ön irodájában
Ergonómikus forgószék Forgószékbolt Székjavítás a műhelyünkben
Ipari és üzemi székek Székalkatrész webáruház
Akciós irodaszék és forgószék Székalkatrész nagyker
SzékSzerviz garancia Székalkatrész tesztek
Modern hálós irodaszékek
Nagy teherbírású irodaszékek
Forgószék, irodaszék blog

Irodaszék minden feladatra

Irodaszék, forgószék, bőrfotel , vezetői fotel - székek, ülőbútorok minden helyzetre
Irodaszékek és forgószékek


Kínálatunkban sokféle irodaszéket talál, sokféle feladatra. Ezek termékcsoportonként a következők: XXL nagyteherbírású székek és fotelek, vezetői bőrfotelek, szövetes fotelek, ergonómikus irodaszékek, forgószékek, tárgyalószékek, közösségi terek ülőbútorai, rendezvényszékek, konferenciaszékek, nagy teherbírású bőrfotelek és forgószékek, ipari és üzemi munkaszékek, közbeszerzéses irodaszékek, favázas székek, innovatív forgószékek, akciós és outlet székek.

 

 

 

 

SzékSzerviz

Székjavítás, székszerviz - az irodaszékek, forgószékek szakszerű javítása és felújítása

Szeretnénk, hogy Ön minél tovább, gondtalanul használhassa irodaszékét, forgószékét. Ezért hoztuk létre SzékSzerviz szolgáltatásunkat.

Cégünk már több mint 15 éve foglalkozik irodaszékek, forgószékek, vezetői bőrfotelek javításával, felújításával. Egyre jelentősebb az irodaszék alaktrész kereskedelmi üzletágunk is, ahol az irodaszék vásárlóink garanciális időn túli székalkatrész ellátásán túl, már székgyártók, nagykereskedők számára is biztosítjuk a jó minőségű irodaszék pótalkatrészeket.

A legtöbb, Magyarországon használatban lévő irodaszékekhez, forgószékekhez, vezetői bőrfotelekhez tudunk Önnek pótalkatrészeket, székalkatrészeket biztosítani. Ezet a tevékenységünket a www.szekszerviz.hu webáruházunkban találhatja meg.

De természetesen tudunk segíteni Önnek abban is, hogy SzékSzervizes kollégáink sokéves tapasztalattal a helyszínen, azaz az Ön irodájában, munkahelyén javítság meg a tönkrement irodaszéket, forgószéket. Ez a szolgáltatásunk egyenlőre Budapesten és Kecskeméten, illetve vonzáskörzetükben elérhető.

Irodaszék, forgószék, bőrfotel helyszíni javítása, az Ön irodájában is

Székjavítás az Ön irodájában

Nem tudja elvinni forgószékét egy szervízbe? Nem akar bajlódni a rossz székalkatrész cseréjével? Válassza Helyszíni Szervíz szolgáltatásunkat!

Most pénzvisszafizetési garanciával vásárolhat sirodaszék alkatrészt

Kockázatmentes alkatrészrendelés

Mert mi minden székjavítással kapcsolatos szolgáltatásunkra garanciát nyújtunk Önnek. Így biztosan azt a szolgáltatást, illetve székalkatrészt kapja, amire éppen szüksége van.

Irodaszék alkatrész nagyker, székalkatrész forgalmazása

Székalkatrész webáruház

Szüksége lenne gyorsan e keresett alkatrészre? Nem tudja hol keresse? Nézzen körül, és rendeljen webáruházunkból rövid szállítási határidővel!

 

Irodafelszerelés

Irodaszer és irodai felszerelések katalógusa árakkal 2016Kínálatunk kialakítása során törekedtünk arra, hogy nálunk egy helyen beszerezhessen minden olyan irodai eszközt, irodafelszerelést, ami egy jól működö irodában csak szükséges lehet. Így katalógusunkban találhat akár lábtámaszokat, lábtartókat, háttámaszokat, deréktámaszokat, de állófogasokból, esernyőtartókból is nagy a választék.

Így a katalógusban a következő témák szerint talál bőséges kínálatot:
- irodai papírárúk - iratrendezés és archiválás - írószerek - javítás, ragasztás kellékei - irodai kiegészítők - irodai kisgépek - csomagolás, postázás, tárolás - irodatechnika - nyomtató kellékanyagok - technológiai termékek és kiegészítőik - adattárolók - prezentáció - irodabútorok - irodaberendezés és dekoráció - konyhai termékek - higiéniai termékek - létesítményüzemeltetés - munkavédelem - egészségmegőrzés - reklámajándékok

A teljes irodaszer, irodafelszerelés termékkínálatunkat kétféle képpen tudja megtekinteni:

1. Webáruházunkat a www.rapidirodaszer.hu címen találja. Itt mindig friss árakat, és a raktárkészletet is megtekintheti. Megrendelés esetén a kiválasztott termékek 2-4 munkanap alatt jutnak el Önhöz futárszolgálattal

2. Keressen fel bennünket személyesen, és a katalógusból átadunk Önnek egy ingyenes példányt.

 

A weboldalunkon található árak tájékoztató jellegűek. Sajnos a beszállítóink, illetve a forint folyamatos változása miatt előfordulhat, hogy a weboldalon feltüntetett árak már nem aktuálisak. Ezért javasoljuk, megrendelés előtt kérjen árajánlatot az info@te96bt.hu email címen.

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig