Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

 

Íróasztalok fémlábbal
a mai modern és könnyed
megjelenés szellemében

 

 Vénusz irodabútor család íróasztal, számítógépes asztal és vezetői íróasztal változatai fémlábbal

Az új katalógushoz készült jópár felvétel, melyekből részletesen is megismerheti a Vénusz irodabútort. A legjobb képekből egy lapozható galériát állítottuk össze. Természetesen ezeket is csoportosítottuk a könnyebb áttekinthetőség miatt.

A Vénusz irodabútorok manapság már többféle lábszerkezettel is elérhetőek. Ezért a képgalériánkat is úgy alakítottuk ki, hogy ezek a változatok könnyen áttekinthetőek legyenek.

 

 

 

 

Vénusz íróasztalok fém lábszerkezet szerint

Klasszikus AVA fémlábas asztal kialkítások képgaklériája

AVA fémábas asztalok

A hagyományos lábmegoldásokat lassan felváltják a funkcionális fémlábak. Ezek anyaguknál, megjelenésüknél fogva alkalmazkodtak a modern irodai munka környezethez.

Vezetői íróasztalok a Vénusz irodabútor családból elegáns LUX fémlábakkal

LUX fémlábas asztalok

Ez a lábkialakítás rendkívül elegáns megjelenést biztosít minden asztal számára. Ez a lábszerkezet masszív megjelenésével valóban különleges ajánlat.

Vénusz irodabútor család asztalai masszív Corner fém lábszerkezettel

Corner fémlábas asztalok

A  modern, minimalista irányzat felé kacsintgató porszórt alumínium színezetű Corner fém lábszerkezet igazán könnyed jelleget kölcsönöz az irodáknak.

 

 

Fémlábas íróasztal összeállítások

A galérián kívül összeállítottuink az Ön számára pár gyakrabban használt asztalkombinációt is. Itt az asztalok kialakításáról részletesebb leírást is talál. Itt szeretném Önnek bemutatni az asztalok használhatóságát is.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Hagyományos számítógépes munkahely

Ez az asztalkombináció a klasszikus íróasztal + sarokelem + számítógépasztal koncepció alapján készült. A fém lábszerkezet kivehető betételemekkel készül, így a lábon belül a kábelek elrejthetőek. A szekrények sokoldalú irattárolást biztosítanak.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Nagyméretű számítógépes munkahely

Még nagyobb munkafelületet szeretne? Hát növelje meg! A kötött méretű számítógépasztal helyett válasszin tetszőleges méretű íróasztalt, így bármekkora L alakú asztalkombinációt alakíthat ki! A szekrények rengeteg dokumentum számára kínálnak elhelyezési lehetőséget.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Íves munkaasztal fémlábbal

Egy különleges formájú munkaasztalt szeretnék bemutatni most Önnek. Egy íves kialakítású asztal egy további tárgyalótoldattal kiegészítve. A látványos szekrénykombináció még modernebbé teszi a  megjelenését.
Így még akár a Feng-Shui elveinek megfelelően is kialakíthatja irodáját elemválasztékunk segítségével.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Iker számítógépes munkahely

Többen dolgoznak az irodában? Ez sem jelenthet problémát. Az L alakú asztalok egymással szembeállításával kényelmes kétszemélyes munkahely hozható létre. Az asztalok magasságával megegyező konténerek tovább növelik a hasznos asztalfelületet.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Íves iker munkahely

Ha még mindig kicsinek találná a dupla munkahelyet, növellje meg még egy tárgyalótoldattal is! Ez a kombináció íves asztalokból épül fel. A számítástechnikai eszközök elhelyezése is megoldott. Így már kényelmesen fogadhat ügyfeleket, vendégeket is.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Nagyméretű dupla számítógépasztalok

Igazán nagyméretű munkafelületet szeretne? Ebben az összeállításban a színekkel és a formákkal is játszottunk. Az íves asztalok minden oldala színes tárgyaló toldattal lett megnagyobbítva.  Két teljesértékű munkahely ügyfeles részekkel.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Recepciós pult

"L" alakú recepciós munkahely fémlábbal. A változtatható méretű íróasztalhoz egy sarokelemmel számítógépasztal is csatlakoztatható. A pultelemek kivehető polcokkal készülnek, így kisméretű monitor bárhol, akár a sarokban is szabadon elhelyezhető.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Call center

Sok egyszerű munkahelyet szeretne kis alapterületen? Nálunk erre is talál megoldást! A három szembeforgatott íróasztal kényelmes számítógépes munkaterületet kínál.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Íves vezetői íróasztal

Íme egy jó példa a könnyed, de elegáns vezetői íróasztal megoldásra! Mindkét oldalon íves nagyméretű íróasztal megfelelő munkafelületet kínál a napi munkavégzéshez. Az asztal alatti központi záras konténer segít elrejteni a személyes tárgyakat is.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Vezetői íróasztal

A különleges, hold alakú kiképzés egyedi megjelenést biztosít ennek az íróasztalnak. A mindenhol íves kialakítás könnyű elhelyezést biztosít minden irodában. Különleges kialakításánál fogva az asztalhoz vendégek, ügyfelek könnyen hozzáülhetnek. Elsősorban laptop használata mellett ajánljuk.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Vezetői íróasztal

Ez a szintén íves oldalú íróasztal kerekített sarkokkal készül. Kialakításánál fogva az asztal elé hozzá tudnak ülni ügyfelek, vendégek is. A nagy asztalfelület és a megnyerő formai kialakítás teszi sokoldalúan használhatóvá ezt az asztaltípust.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Nagyméretű tárgyalóasztal

Nagyobb létszámú tárgyaló berendezésére keres megoldást? A tárgyalóasztalok sokféle méretben, többféle kialakítással segítenek Önnek abban, hogy a tárgyaló helyiséget minél optimálisabban használhassa ki.

 

 

Hasznos információk az asztalok kialakításáról:

Az asztallapok anyaga kizárólag 28 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslap. A lapok élzárása 2 mm-es ABS rendszerű élléccel történik. Így az asztallapok a sérülésekkel szemben fokozottan ellenállóak. Az AVA és Corner fémlábas asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A LUX fémlábas asztalok magassága alacsonyabb, 730 mm.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Fémlábak

A lábak lehetnek csőlábak valamint fém lábak 18 mm vastag lapkötővel, vagy fémlábak fém gerendával. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése famenetes csavarral, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik.

Vénusz fémlábas irodabútorok, asztalok, forgószékek

Kábelek elvezetése

Amennyiben arra igényt tart, az asztalokra akár a helyszínen is elkészítjük a kábelkivezetést. Így az pont oda kerülhet, ahol arra Önnek szüksége van!

 

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig