Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Vénusz irodabútor

Forgószék, irodaszék

Székjavítás

Irodafelszerelés

 

 

Irattároló szekrények
A/4 méretű dossziék számára

Vénusz irodabútorok szekrényeinek kombinálhatósága

 

 

 

A Vénusz irodabútor család fontos elemei az irattároló szekrények. Azért, hogy Ön a legoptimálisabban, és a saját elképzelésének megfelelően tudja berendezni irodáját, sokféle méretű és kialakítású irodai szekrényt kínálunk. Ezek a szekrény elemek egymásra helyezhetőek, egymással kombinálhatóak, így még több lehetőség nyílik az iroda sokoldalú bútorozására.

Így a sokféle szekrény segítségével jól áttekinthetően, rendezetten tárolhatja az irodai munkához szükséges iratokat. A szekrények polcosztása természetesen igazodik az irattároló dossziékhoz. Így mindegyik polcosztásban elférnek az A/4 méretű dossziék. Mivel a szekrények mélysége 40 cm, így adossziékat nemcsak álló, hanem  fektetett helyzetben is tárolhatja a szekrényekben.

 

 

Irattároló szekrények tipusai

Vénusz irodabútorok irattároló szekrényekkel

Ajtós, zárt szekrények

Az ajtók megvédik a tárolt iratokat a portól, szennyeződéstől. Az ajtók bútorlapból, vagy üvegből is készülnek. Az ajtók eltakarják a tárolt iratokat, így nagy ügyfélforgalmú helyeken előszeretettel használják...

Nyitott polcos szekrény irattároláshpz a Vénusz irodabútor családból

Nyitott polcos szekrények

Az a kialakítás könnyen áttekinthetővé teszi a tárolt iratokat, dossziékat. Elsősorban a gyakran használt iratok tárolására használatos. Ha az irodában rendezett összképet szeretne, használjon azonos színű dossziékat.

Tolóajtós szekrények a Vénusz irodabútor családból

Tolóajtós szekrények

Ha szűk a hely és nehezen lehet hozzáférni a szekrényekhez, akkor válik igazán jó megoldásá a tolóajtó. Hátránya, hogy a szekrény tartalma nehezen áttekinthető.

Üvegajtós szekrények alumínium kerettel, az elegáns megjelenésért

Üvegajtós szekrények

Az irattároló szekrények készülnek üvegajtós kivitelben is. Ezeknek elegánsabb megjelenése az alumínium keretes üvegajtók is. Az üvegató jó áttekintést nyújt a tárolt anyagokró, de véd a portól.

Állítható és szintezhető lábak Vénusz irodabútor szekrényeihez

Állítható szekrénylábak

Ez a könnyen állítható  lábszerkezet biztosítja, hogy a szekrények mindig tökéletes beállítatóak legyenek. Így megkönnyíti az elemek egymás mellé sorolását, illetve a szintbeli beállításokat is.

gyakori kérdések irodai tárolószekrényekkel kapcsolatban

Gyakori Kérdések Gyűjteménye

A szekrények kilakítása, megoldási lehetőségeire összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket.

 

Irodai szekrények kialakítása

 

Az irodában használt szekrényeket elsősorban a kialakításuk szerint különböztetjük meg. Ez alapján az alábbi főbb szekrénycsoportokat különböztethetjük meg:

 

Ajtós, zárt szekrények

Az irodaszekrények ajtói több funkciót is ellátnak. Egyfelől megvédik a tárolt iratokat a portól, szennyeződéstől. Azon felül takarják is a benne tárolt iratokat. Így ha Ön több partnerrel dolgozik együtt (beszállítók, vevők, stb...), akikkel kapcsolatos anyagait dossziékban tárolják, és szeretné elkerülni hogy tudomást szerezzenek ezekről kapcsolataikről, mindenképpen javasoljuk az ajtók használatát, amik gondosan elfedik a szekrény tartalmát.

Az ajtók készülhetnek bútorlapból, vagy üvegből is. Az üvegajtó inkább csak a por elől véd, a szekrény belső tartalmát nem takarja. Akármelyik ajtó megoldást is választja, az ajtókhoz tudunk zárszerkezetet is ajánlani, így a szekrény tartalmához csak az fér hozzá, akinél kulcs is van.

 

Tolóajtós, redőnyös szekrények

Szűk vagy nehezen hozzáférhető helyekre ajánljuk a tolóajtós, illetve redőnyös szekrényeket. Mivel a kialakításuk miatt a szekrények tartalma nehezen áttekinthető (tolóajtós szekrényeknél csak a tartalom 40 %-a tekinthető át egyszerre), használatukat inkább a ritkán használatos dokumentumok tárolására ajánljuk.

 

Nyitott polcos szekrények

A nyitott polcos szekrények nagy előnye, hogy tartalmuk villámgyorsan áttekinthető. Illetve a benne tárolt dossziékhoz gyorsan hozzá lehet férni. Így ha fontos a gyors áttekinthetőség, vagy a gyakran használt anyagoknak mindig kézközelben, jól elérhetően kell lennie, akkor inkább a nyitott szekrényelemek használatát javasoljuk.

 

Készre szerelt szekrények

Sokszor felmerül az a kérdés, hogy érdemesebb-e egy olcsóbb, lapraszerelt szekrényt vásárolni, vagy érdemesebb a hagyományos, készreszerelt szekrényt választani. Mind oly sok esetben, itt is az segít eldönteni a kérdést, hogy Önnek mire van szüksége. Ha gyorsan olcsón és olcsón szeretne egy kis igénybevételnek kitett szekrényt, akkor válassza a lapraszerelt szekrényt.

Így Önnek nincs más dolga, mind elmenni egy nagyáruházba, kiválasztani a szekrényt, belegyömöszölni az autóba (vagy tetőcsomagtartó felszerelésével), majd felcipelni az irodájába, és a mellékelt összeszerelési rajz alapján összeszerelni a szekrényt. Egyszerű, gyors megoldás.

De mi van akkor, ha Önnek egy olyan szekrényre van szüksége, amelyik masszív, erős, jól terhelhető, és hosszútávon is megoldást kínál irattárolási és rendezési gondjaira? Akkor a jó megoldás a készre szerelt szekrény. Hogy miért? Vegyük sorjában:

- a masszív, strapabíró és szakszerű összeszerelésről a gyártó gondoskodik, saját üzemében
- a szállítás a relatíve nagyobb méretek miatt általában a gyártó, forgalmazó feladata. Így Önnek nem kell az auójából bútorszállító járművet barkácsolnia
- a szállítás közbeni sérülésből származó károk így a gyártót vagy forgalmazót terhelik, nem Önt
- a szekrény 1-2 perc alatt alkalmas a használatra, nem kell hosszú ideig az összeszereléssel bajlódnia
- mivel a szekrény már kész, nem keletkezik rendetlenség és hulladék, így megspórol egy soron kívüli takarítást
- optimális esetben a házhoz szállítás tartalmazza az Ön irodájába történő szekrény beállítást is

Ha nem szeretne sokat foglalkozni az irattároló szekrényekkel, akkor Önnek a készreszerelt irattartó szekrények jelenthetik a legjobb megoldást. Mert ekkor Önnek elég csak megrendelnie a szekrényeket, a többi a gyártó, kereskedő dolga.

 

A szekrényeket azonban nemcsak kialakításuk, hanem használatuk szerint is megkülönböztethetjük. Ha egy adott feladatra keres alkalmas szekrényt, akkor Önnek ez a csoportosítás fog inkább megfelelni. Mert ha belegondol, a munkavégzés során nem csak iratok tárolására alkalmas szekrényekre van szükség. Sokszor felmerül egyéb igény is. Ilyen a ruhák, kabátok tárolása, szakkönyvek, folyóiratok tárolása, vagy ital, pohár tárolása reprezentációhoz.

De kisebb irodákban is igényként jelentkezik az irodai étkezőbútor, kávéfőző hely kialakítása is. Így a felmerülő irodai szekrény igények valóban széleskörűek. Vizsgáljuk meg, hogyan kell kialakítani helyesen a szekrényeket az egy-egy speciális feladathoz.

 

Ruhatároló szekrények

Sokszor fordul elő, hogy irodájában váltó ruhát kellene tartania? Néha jól jönne egy hirtelen üzleti megbeszéléshez egy gyors átöltözés elegáns öltönybe? Vagy a napi munkájához van szüksége speciális öltözetre, mint pl. a talár? Akkor minden bizonnyal jól tudna használni egy olyan irodai szekrényt, amit ruhák tárolására alakítottak ki.

Erre a feladatra válasszon olyan szekrényt, ami harmonikusan illeszkedik az irodában már meglévő többi szekrényhez. Természetesen mind színében, formájában, és méreteiben is. Így a ruhatároló szekrénye harmonikusan illeszkedik az irattároló szekrényekhez, és nem bontja meg az iroda rendjét. Mnapság már a korszerű vasalatoknak köszönhetően a 40 cm mély szekrényekben is ki lehet alakítani a ruhatárolást.

Tolóajtós szekrények

A tolóajtós szekrények első gondolatra egy szűk irodában jó megoldásnak tünnek. Az ajtónyitáshoz nem kell hely, az ajtók nem lógnak be a térbe. Ám ha alaposan belegondolunk, egy csomó hátránnyal bírnak, így használatukat csak tényleg végső esetben javasoljuk.

De mi is a gond a tolóajtós szekrényekkel? Vegyük őket sorjában:

- a szekrény egyik felét mindig ajtó takarja, így tartalmuk nem áttekinthető
- a tolóajtó sínben csúszik, ami idővel megtelik porral, szösszel, ami megnehezíti az ajtó mozgatását
- nagyobb terhelésnél a szekrény teste kicsit meghajolhat, ami miatt az ajtók beszorulnak
- a tolóajtó vasalat elemei a folytonos mozgás miatt elkophatnak, eltörhetnek. Ezek későbbi időkben való pótlása szinte lehetetlen

Fénymásoló szekrények

Az irodákban egyre gyakoribb eszköz a nagyméretű fénymásoló. Ennek tárolására érdemesebb kisebb szekrényt használni. A 70-80 cm magas szekrényekre helyezett fénymásolók általában kényelmes kezelési magasságban vannak. A szekrény pedig kiválóan alkalmas a segédanyagok (papir, Toner) tárolása.

A fénymásolótartó szekrények mélységére 60 cm-t kell számolni, így a nagyobb készülékekkel is gond nélkül használható.

Szekrény konyhák

Az irodákban egyre több feladatra kell alkalmassá tenni a bútorokat. Erre egy speciális igény a szekrény konyha. Ez a különleges szekrény kívülről megegyezik az irattároló szekrényekkel, a belseje azonban az apróbb konyhai feladatokhoz lett kialakítva.

Így kényelmesen megoldható benne a kávéfőzés, az ételek mikrózása, vagy a használt edények, evőeszközök egyszerű mosogatása is.

A szekrény-konyha kialakításáról készítettünk egy részletes, fotóval ilusztrált rajzot is, amit az alábbi linken érhet el


Irodai szekrény konyhák részletesen >>

 

Szekrények választéka

 

Vénusz irattároló szekrények katalógusa

 

 

Mint feljebb láthatta, a Vénusz irodabútor család nagyon sok mérető és kialakítású elemből áll. Azért, hogy Ön könnyen és gyorsan áttekinthesse őket, összeállítottunk belőlük egy PDF katalógust. Így Ön akár azonnal megnézheti, gépére lementheti, vagy akár ki is nyomtathatja z irattároló szekrények katalógusát.

Katalógus letöltése >>

 

 

 

 

Irattároló szekrények árai

Vénusz irodabútor webáruház részletes tájékoztatássalHa sikerült megtalálnia azokat a szekrényeket, amikre szüksége lenne irodájában, egyszerűen megnézheti az aktuális árakat is. Ehhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni webáruházunkba, a www.venuszirodabutor.hu címre.

Itt a bal felső sarokban talál egy keresőt. Írja be a kiválasztott szekrény kódját, és máris megtekintheti a kiválasztott szekrény részletes bemutatását, méreteit és természetesen aktuális árait is.

Irány a webáruház >>

 

 

Jellemző színek

Vénusz irodabútorok gazdag színválasztékban
Azért, hogy a Vénusz Irodabútor család a legkülönfélébb enteriőrökbe is elegánsan illeszkedjen, 10 színben áll az Ön rendelkezésére. Az igazán gazdag színválaszték segíti Önt, hogy a legharmonikusabb megoldást megtalálja irodája berendezéséhez.

A folyamatosan megújuló színválaszték biztosítja, hogy irodabútora mindig megfeleljen a legújabb irodai trendeknek is. Ismerje meg Ön is széles színválasztékunkat.

Színválaszték megtekintése >>

 

 

 

 

Kiegészítő elemek szekrényekhez


A szekrényekhez opcionálisan különböző kiegészítőket is lehet rendelni. Ezek egy-egy speciális feladatra vagy felmerülő igényre jelentenek megoldást. Közös jellemzőjük, hogy utólag is beépíthetőe kisebb-nagyobb munka árán. Vegyük ezeket a kiegészítőket is sorba.

Zár

A szekrényeknél az egyik leggyakoribb feladat, hogy be lehessen zárni. Így a benne tárolt iratok, egyéb anyagok biztonságban tárolhatóak. Az általánosan használt zárak nem nyújtanak tökéletes megoldást, ezeket a zárakat fel lehet feszíteni. Azonban ez csak roncsolással, jól láthatóan lehetsége.

Görgős talp

Néha előfordul, hogy egy-egy irodát gyorsan átalakíthatóvá kell tenni, pl. megbeszéléshez, tárgyaláshoz. Ilyenkor jelenthet nagy segítséget, ha a középmagas szekrények alá görgőket szerelünk. Így a szekrények könnyen mozgathatóak, és divatos megjelenést kapnak. Magas szekrények alá semmiképpen ne tegyünk görgőt, mert magas súlypontjuk miatt könnyen felborulhatnak mozgatás közben.

Arra különösen ügyeljünk, hogy csak nagy teherbírású, megbízható görgőt használjunk. A szekrény önsúlya és a benne elhelyezett dokumentumok együttesen nagy igénybevételt jelentenek a görgőknek.

Kábel átvezetése

Gyakran előfordul, hogy a szekrény konnektor elé kerül. Ha a konnektor szabad használatát bniztosítani szeretnénk, célszerű a szekrény hátfalánál hozzáférést biztosítani. Erre a célra tökéletesen megfelel az íróasztalok lapjainál megszokott kábeldugók.

Van olyan kérdés az irodai szekrényekkel kapcsolatban, amire nem kapott választ? Küldje el nekünk az info@te96bt.hu címre, és kollégáink küldik Önnek a választ. Az irodai szekrények alapanyagaival és felhasznált szerelvényeiről bővebb anyagot az alábbi linken talál:

Irodai szekrények titkai >>

 

Gyakori kérdések gyűjteménye

Az egyajtós szekrényeknél mit jelent a jobbos vagy balos kivitel?
A szekrények még az üzemben fixen összeépítésre kerülnek. Így az ajtó is felszerelésre kerül, a szerelvényeivel együtt. Így a nyitás irányán a későbbiekben változtatni már nem lehet. Ezért még megrendelés, gyártás előtt célszerű eldönteni a nyitásirányt.

Vénusz irattároló ajtós szekrény jobbos kialakításban

Jobbos szekrény

Ebben az esetben az ajtót tartó kivetőpántok  a jobboldalon, míg a fogantyú baloldalon van. Az eldöntés legegszerűbb módja az, ha azt próbáljuk eldönteni, hogy melyik kezünkkel nyitnánk ki az ajtót. ha a jobbkezünkkel, akkor a szekrény jobbos kialakítású

Balos kialakítású vénusz irodabútor szekrény

Balos szekrény

Ebben az esetben az ajtót tartó kivetőpántok a  baloldalon, míg a fogantyú jobboldalon van. Ebben az esetben a jobbos ellenpárjaként, bal kezünkkel nyitjuk az ajtót. Ez balos kivitelnek minősül

 

- Fixek vagy állíthatóak a polcok?
A Vénusz irattároló szekrények polcai nem állíthatóak, fixen kerülnek beépítésre. Annak érdekében, hogy a szekrény maximálisan terhelhető legyen, a polcok még a gyártás során fixen beépítésre kerülnek. Így rögzítve vannak az oldalfalakhoz és a hátlaphoz, így a polc biztosan nem hajlik le terhelés alatt.

 

- Mekkora a polctávolság?
A polcok egymástól való távolsága általában 35 cm. Ez a méret elsősorban az irodákban leggyakrabban használt papírméret, a standard A/4 méretű géppapír határozza meg. Ezeket a papírokat általában lefűzve, dossziékba, irattartó mappákba rendezve tároljuk. Ezért a polcok távolságát úgy kell meghatározni, hogy a dossziék könnyen behelyezhetőek, tárolhatóak legyenek.

Természetesen, ha a munkavégzés során ettől eltérő méretű dokumentumok fordulnak elő (pl: nyílvántartó könyvek, műszaki rajzok, stb...) akkor a polcosztást a jellemző iratokra kell méretezni.

 

- Mekkora a szekrények mélysége?
Az iratok hagyományos tárolása a dosszié szolgál. Ezeket általában állítva tároljuk, és ehhez alakítjuk ki a polc távolságot. Azonban sokszor előfordul, hogy az iratokat fektetve, egymáson tároljuk. Hogy a szekrényünk az ilyen igénybevételnek is megfeleljen, szükséges a megfelelő mélység kialakítása. Induljunk ki abból, hogy állítva tárolás esetén megfelelő a 35 cm. Akkor elméletileg ez a fektetett irattárolás esetén is elégséges. ű

Csakhogy itt még figyelembe kell venni, hogy a szekrénynek van egy hátfala (és annak vastagsága) valamint általában ajtó is kerül a szekrényre, aminek szintén van vastagsága. Ezek figyelembevételével azt mondhatjuk, hogy ha a szekrény mélysége 40 cm, akkor minden szóba jöhető tárolási megoldás és kialakítás esetén az iratok jól tárolhatóak lesznek.

Ha az irodai szekrényben nagyobb mennyiségű ruhát szeretne tárolni, valószínúleg gardrób megoldásra lesz szüksége. Az ilyen szekrények általában 60 cm mélyek, hogy a vállfa kényelmesen elférjen bennük.

 

- Milyen szélesek a szekrények?
A szekrény szélessége elméletileg szabadon választható lenne, hiszen az iratok tárolása (álló vagy fekvő) ezt nem befolyásolja. Azonban van egy szempont amit a szélesség meghatározásakor figyelembe kell venni. Mégpedig az, hogy a szekrényben tárolt iratoknak bizony súlya van. Tudta Ön azt, hogy egy átlagos irattároló dosszié súlya a benne tárolt iratokkal együtt elérheti az 5 kg-ot is? Így már beláthatja, hogy bizony figyelembe kell venni a szekrényben tárolandó iratok súlyát is.

A szekrények anyaga általában a 18 mm vastag laminált bútorlap. Ezt a tényt, illetve az átlagos terhelést figyelembe véve alakult ki az a tapasztalat, hogy lapraszerelt szekrények esetén 70-75 cm, míg készre szerelt szekrények esetén 80-85 cm lehet a legnagyobb szélesség. Ezeknél a méreteknél a polcok még teljes terhelés esetén is stabilak maradnak, nem hajlanak be, és nem szakadnak le. Mert ne felejtsük el, hogy az iratokkal tömött dossziék bizony jelentős súlyt képviselnek.

 

Milyen magasak a szekrényelemek?
A szekrények magasságát általában csak a meglévő belmagasság szabályozza. Azonban a megfelelő magasság meghatározásánál is érdemes pár dologra figyelni.
- Az egyik legfontosabb, hogy olyan magasságot válasszunk, hogy egész számú dosszié sor kerüljön egymásra, így használható ki legoptimálisabban a szekrény
- Ha a szekrény magassága a 2,00 m meghaladja, a felső polcok tartalmának eléréséhez már általában létrára van szükség.
- Ha a szekrény magassága a mélységének az ötszörösénél nagyobb, a szekrényt mindenféleképpen ki kell rögzíteni a falhoz, különben könnyen előreborul.

A szekrények méreteinek kiválasztása tehát hatással van az iratok kényelmes tárolására, valamint a szekrények élettartaméra is. Ezért a megfelelő szekrény kiválasztásakor mindig figyeljen a szekrények méretére is.

 

- Készreszereltek vagy lapraszereltek a szekrények?
A szekrények minden esetben készre szerelten készülnek, a megnövelt teherbírás biztosítására. Ez azt jelenti, hogy a szekrények felhasználási helyén már csak a fogantyúkat, illetve a lábszerkezetet kell beszerelni, és már használható is a szekrény. Ezzel időt és munkát is spórolunk Önnek.

 

Szekrények műszaki leírása

A szekrények magassága és szélessége jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1923 mm, 1552 mm, 1146 mm, 776 mm, asztal magas szekrényeké 731 mm. - A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét, ami 28 mm, asztalmagas szekrényeknél 13 mm! A szekrényekhez rendelhetők 10 cm magas alumínium dísz fémlábak is.

A szekrények szélessége 811 mm és 410 mm, illetve a  tolóajtós szekrényeknél 1004 mm és 1204 mm. Mélységük 404 mm, az akasztós és a fénymásoló tartó szekrényé pedig 600 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval, üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnnyel. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetõvé teszi az egymásra rakhatóságot, ezáltal lehetőség van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra.


A szekrénytest háromféle vastagságú, mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat.

A tető, a fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukó kialakításuak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A fogantyú anyaga fém; fekete, króm és matt króm színben, 96 és 128 mm-es furattávolsággal.

A szekrényeket igény szerint biztonsági zárakkal is ellátjuk. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 28 mm magas állítható lábakak biztosítják.

 

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig