Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

<< vissza a főoldalra

Gondot okoz
meghibásodott irodaszéke?
Megoldást keres székjavításra?

 

 

 

Iroda és forgószék alkatrészek szállítása, székjavítás és székszerviz

 

Szüksége lenne székjavításra? Nem működik a gázlift? Kiszakadt a kárpitozás? Ezeknek a problémáknak a megoldására született meg Székszervíz szolgáltatásunk. Már több mint 10 év tapasztalatával javítjuk, szervizeljük a meghibásodott irodaszékeket.

SzékSzervíz szolgáltatásunk kiterjed a kitört görgők cseréjére, az elromlott gázteleszkóp javítására, a letörött vagy hiányzó karfa pótlására, a foltos vagy kiszakadt kárpitozás cseréjére, a vezetői székek újrabőrözésére, a meglazult vagy törött váz javítására. Egyszóval minden olyan feladatra, amely az Ön környezetében található székekkel kapcsolatos.

Irodaszék alkatrészekből jelentős raktári készlettel rendelkezünk, így gyorsan és szakszerűen végezzük a javításokat. A székjavítás mellett vállaljuk az irodaszékek rendszeres gondozását, karbantartását is.

 

 

 

Megoldási javaslataink székjavításhoz

Székjavítás, székszerviz akár az Ön irodájában is

Székjavítás az Ön irodájában

Nem tudja elvinni forgószékét egy szervízbe? Nem akar bajlódni a rossz székalkatrész cseréjével? Válassza Helyszíni Szervíz szolgáltatásunkat!
Irodaszékek, forgószékek javítása, szerviz és alkatrész biztosítása

Székjavítás Szervizünkben

Hozza el meghibásodott irodaszékét Szervizünkbe, ahol rövid idő alatt megjavítjuk meghibásodott irodaszékét, vagy átkárpitozzuk kiszakadt irodaszékét

Lábcsillag  székhez, fotelhez

Székalkatrész forgalmazás

A leggyakoribb irodaszék alkatrészekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. Rendeljen székalkatrészt webáruházunkból, 1-2 napos szállítási idővel.

Székalkatrész  árlista

Székalkatrész árlista

Mennyibe kerül egy székgörgő? Vagy egy gázlift? Esetleg egy lábcsillag? Bizony ezek gyakran elhangzó kérdések székjavítással kapcsolatban.

Székgörgő és  székalkatrész méretek

Székalkatrész méretek

Ellenőrizze le szék alkatrészének méreteit még vásárlás előtt, hogy biztosan jó alkatrészt válasszon! Így elkerülheti a meglepetéseket, és biztosan a megfelelő alkatrészt választja ki.

Székalkatrész webáruház

Alkatrész webáruház

Szüksége lenne gyorsan e keresett alkatrészre? Nem tudja hol keresse? Nézzen körül, és rendeljen webáruházunkból rövid szállítási határidővel!

Irodaszék alkatrész tesztlabor - székalkatrészek vizsgálataés tesztelése

Irodaszék tesztlabor

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a székjavításhoz felhasznált alkatrészek kiemelten jó minőségűek legyenek. Ezért néha különös módon is teszteljük székalkatrészeinket.

Kockázatmentes alkatrészrendelés

Mert mi minden székjavítással kapcsolatos szolgáltatásunkra garanciát nyújtunk Önnek. Így biztosan azt a szolgáltatást, illetve székalkatrészt kapja, amire éppen szüksége van.

Viszonteladói partnerprogram irodaszék alaktrészek forgalmazásához

Viszonteladói Partnerprogram

Forgalmaz irodaszékeket? És előfordult már Önnel, hogy vevői megkeresték irodaszék alkatrészek pótlásával, cseréjével kapcsolatban. Végre itt egy lehetőség, hogy teljeskörűen kiszolgálhassa vevőit.

 

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával a hátunk mögött ajánljuk Önnek, a kényelmes és hatékony munkavégzéséhez szükséges irodbútorokat, forgószékeket és irodai kiegészítőket. Bizonyítja ezt elégedett partnereink egyre bővülő sora.

" A szállitott irodabútorral nagyon meg vagyunk elégedve.A minősége kiváló. A cég mindig pontosan tartotta a szállitási határidőt. A bútorok szerelése gyorsan és szakszerűen történt. A szerelők nagyon segítőkészek és rugalmasak. Nagyön örülök, hogy rátaláltam erre a cégre az interneten és, hogy őket választottam amikor be kellett rendeznem az új irodánkat. Továbbra is hűséges vásárlójuk maradok "
Edit Otterbein
Office Manager
INC Research Europe

"Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a térdelőszéket, a rugalmas ügyintézéssel, szállítással!
A szék nagyon szép, nagyon kényelmes! Köszönöm szépen, és minden jót kívánok Önöknek!
Slánitz Gabriella
Komárom

Referenciáink >>

 

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig