Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Vénusz irodabútor

Forgószék, irodaszék

Székjavítás

Irodafelszerelés

 

Szeretné megtalálni
az Ön számára megfelelő
forgószéket, irodaszéket??

 

Irodaszék választékunk

A különböző feladatok különböző széket igényelnek. A magyar és külföldi gyártású irodaszékeink széles köre felöleli az irodák, munkahelyek támasztotta szék igényeket. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű, akciós székek, valamint a komoly műszaki és ergonómiai megoldásokat felvonultató csúcskategóriájú termékek is.

Ingyenes minitanfolyam az egészséges ülésről, a megfelelő forgószék kiválasztásáról

Bemutatótermünkben most megtalálhatja, és természetesen ki is próbálhatja azokat a forgószékeket és irodaszékeket, melyek használatával mindezt egyszerűen elkerülheti!

Irodaszék, forgószék és vezetői bőrfotel kollekciónk összeállításakor az a szempont vezérelt bennünket, hogy az egészségét megőrző, ergonómikus irodaszékeket, forgószékeket mutassunk be Önnek.

 

Ülni nem embernek való - de muszáj.
Ezért nem mindegy, hogyan "állunk" hozzá.


Iratkozzon fel ingyenes mini tanulmány sorozatunkra, hogy megőrizhesse egészségét a mindennapos irodai ülőmunka végzése közben.

E-mail cím:*
Vezetéknév:
Keresztnév:*

 

Irodaszék és forgószék választék, vezetői bőrfotelek és forgószékek

Studio Plus
irodaszékek

Magyar gyártású forgószékek, melyekre jellemző a széles kínálat, így minden munkahelyre választható belőle jó minőségű irodaszék.

Irodabútor és irodaszék, forgószék akció

Ergonómikus forgószékek

Egy valóban kényelmes, ergonómikusan kialakított forgószék nagymértékben megkönnyíti a munkavégzést is.

Ipari és üzemi székek szélsőséges munkakörülményekhez

Ipari és üzemi munkaszékek

Laboratóriumba, üzembe, műhelybe, keres megfelelő széket? Ismerje meg a savas, lúgos, olajos környezetben megoldást kínáló ipari székeinket.

Akciós forgószék, irodaszék, bőrfotel kínálatunk

Akciós irodaszékek
és bőrfotelek

Irodaszék kínálatunkban mindig talál olyan irodaszéket, forgószéket, amiket kedvező, akciós árakon kínálunk Önnek.

SzékSzerviz garancia: a garancia utáni székjavítás, pótalkatrész biztosítása velünk biztonságosan megoldott

SzékSzerviz garancia

A szállított székeknek természetesen a garnciális idő letelte után is gondját viseljük. Erre született meg SzékSzerviz szolgáltatásunk.

 

 

Hasznos információk irodaszék vásárlás előtt

Szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy biztosan az elvárásainak és elképzelésének megfelelő széket sikerüljön megtalálnia. Ezért mielőtt döntene, kérem, olvassa el az Ön számára összeállított információs anyagainkat. Segítségükkel most Ön is irodaszék szakértővé vállhat.

Irodaszékek és forgószékek titkok

Irodaszék titkok és trükkök

Ismerje meg a tartós forgószék titkait. Ezért most részletesen bemutatjuk Önnek, hogy hogyan használja, gondozza székét, hogy az évekig az Ön kényelmes munkaeszköze maradhasson.

Irodaszékek és  forgószékek tanácsok vásárláshoz

Irodaszék vásárlási tanácsok

A fontos kérdés, amit mindig tegyen fel az eladónak, mielőtt irodaszéket vásárolna! A katalógusok gazdag szék kínálatát átnézve felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet kiválasztani a megfelelő széket?

Irodaszékek és forgószékek szakkifejezések

Irodaszék szakkifejezések

Előfordult már, hogy az iroda szék ismertetőjében olyan kifejezéssel találkozott melynek nem ismerte apontos jelentését? Összeállításunkban megismerheti az irodaszék szakkifejezéseket, amiknek jó ismerni a jelentését...
Goldwax bőrápoló balzsam bőrfotelek, vezetői fotelek ápolásához, gondozásához

Bőrfotelek ápolása

Hogyan gondozza irodaszékét, bőrfotelét...hogy sokáig gondtalanul használhassa? Egy-egy vezetői bőrfotel ma már komoly értéket képviselhet. Tippek és trükkökk fotelje ápolásához.

Irodaszékek és forgószékek alkatrészek

Székszerviz

Elromlott a kedvenc irodaszéke? Eltörött a karfa? Székalkatrészt keres? Ezeknek a problémáknak a megoldására született meg már 10 éve Székszervíz szolgáltatásunk.

 

SzékSzerviz garancia

SzékSzerviz garancia - Ha a garanciális idő után netán problémája támadt a forgószékével, mi abban is segítünk Önnek.

 

A kínálatunkban szereplő minden irodaszékeket, forgószékeket megvizsgálunk.A SzékSzerviz üzletágunk közel 20 éve foglalkozik irodaszékekkel, így garantálni tudjuk Önnek, hogy az ajánlott forgószék vagy vezetői fotel megfelelően masszív és tartós lesz.

De belegondolt már abba is, hogy mi történik akkor, ha lejár a garancia, és netán probléma támad a székkel? Tud majd valaki segíteni Önnek?

Nos, a SzékSzerviz szolgáltatásun az ilyen problémák megoldásában is segít Önnek. A SzékSzerviz garanciánk keretében vállaljuk, hogy a nálunk vásárolt irodaszékeknek, forgószékeknek gondját viseljük a garancia lejárata után is. Ez azt jelenti, hogy tőlünk egyszerűen és raktárkészletről hozzájuthat a legfontosabb irodaszék alkatrészekhez. Így a széke használati ideje látványosan megnövekedhet. Ez pedig anyagi hasznot is jelent Önnek, hiszen a meghibásodott forgószéket nem kell kidobni, elég csak a meghibásodott székalkatrészt kicserélni.

De telefonos ügyfélszolgálatunk segít mind a szék kezeléséből, mind az esetleges meghibásodásából adódó problémák elhárításában. A helyszíni székjavítás szolgáltatásunk során pedig akár az Ön irodájában elvégezzük a garancián túli székjavításokat. Így Önnek még arra sem kell időt és energiát fordítania, hogy behozza szervizünkbe a forgószékét.

 

 

 

 

Ne feledje: Ön jó helyen jár, ha megbízható forrást keres ülőbútor igényére: ügyfélszékek, tárgyalószékek, irodaszékek, operatív forgószékek, görgős székek, konferencia székek, szövetborítású vezetői fotelek, reprezentatív bőrfotelek, vendégfotelek, irodai kanapék, irodai ülőgarnitúrák, speciális irodai székek, design székek, ipari székek, széles választékát kínáljuk.

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával a hátunk mögött ajánljuk Önnek, a kényelmes és hatékony munkavégzéséhez szükséges irodbútorokat, forgószékeket és irodai kiegészítőket. Bizonyítja ezt elégedett partnereink egyre bővülő sora.

" A szállitott irodabútorral nagyon meg vagyunk elégedve. A minősége kiváló. A cég mindig pontosan tartotta a szállitási határidőt. A bútorok szerelése gyorsan és szakszerűen történt. A szerelők nagyon segítőkészek és rugalmasak. Nagyön örülök, hogy rátaláltam erre a cégre az interneten és, hogy őket választottam amikor be kellett rendeznem az új irodánkat. Továbbra is hűséges vásárlójuk maradok "
Edit Otterbein
Office Manager
INC Research Europe

"Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a térdelőszéket, a rugalmas ügyintézéssel, szállítással!
A szék nagyon szép, nagyon kényelmes! Köszönöm szépen, és minden jót kívánok Önöknek!
Slánitz Gabriella
Komárom

Referenciáink >>

 


Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig