Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Vénusz irodabútor

Forgószék, irodaszék

Székjavítás

Irodafelszerelés

 

Könnyen tisztítható és
bivalyerős ipari széket keres?

 

Gyakran okoz problémát, hogy megtaláljuk egy-egy speciális területre a megfelelő ipari széket. Az ipari, vagy laboratóriumi környezet speciális kialakítást igényel. Elvárás, hogy ilyen környezetben a szokásos igénybevételnek ellenáljon, és könnyen tisztítható legyen. Egyes esetekben használat közben nagy igénybevételnek van kitéve több műszakos munkarendben.

Elvárásként jelenkezik ezért, hogy a szék masszív, erős és strapabíró legyen. Ezért különösen fontos a felhasznált anyagok minősége és tartóssága. Ezért készül ez a két szék fém lábcsillaggal, és a rendkívül erős 8 mm vastag acél könyökszerkezet.

 

RP-100 ipariszék, üzemiszék görgőkkel


RP 100 ipari- és laborszék

Általánosságban elmondható, hogy ennek a széknek nemcsak az anyagválasztása, hanem a formai megoldásai is megfelelnek a mai kor igényeinek. Letisztult, lekerekített formavilág és egyszerű megoldások jellemzik ezt az ipari széket.

Az ipariszék részletesen >> 

Az RP 100 ipari- és laborszék jellemzői

A napi 6 - 8 órás, szinte folyamatos munkavégzés nem csak erős, hanem  kényelmes széket is kíván. Erre nyújt megoldásta poliuretán ülő- és hátlap, mivel az anyag kismértékben rugalmas, a felülete puha.

Általánosságban elmondható, hogy ennek a széknek nemcsak az anyagválasztása, hanem a formai megoldásai is megfelelnek a mai kor igényeinek. Letisztult, lekerekített formavilág és egyszerű megoldások jellemzik ezt a széket.

- íves, kerekített formai megjelenés
- poliuratán ülő- és hátfelület
- háttámla magassága és távolsága állítható
- mozgatást könnyítő beépített "fogó" a háttámlában
- erős, fém lábcsillag tappancsokkal vagy görgővel
- gázliftes magasság állítási lehetőség
- megerősített könyökszerkezet
- karfa nélküli kivitel
- garancia idő 12 hónap
- szállítási idő kb. 1-2 hét

Az RP 100 ipari székek integrál hab alapanyagból készülnek. A felhasznált alapanyag nagyon magas szilárdságú, ellenáll az olaj-, zsír és víz igénybe vételének. Ezért 1 év év garanciát vállalunk az ipari környezetben való problémamentes használatra.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ajánlható a szék az alábbi területekre is:
- műhelyek, benzinkutak, összeszerelő üzemek, szerszámgyártás, egészségügyi intézmények, laboratóriumok, üzletek, raktárak

 

 

Az RP 100 ipariszék részletes bemutatása

A szék alaposabb bemutatásához menjünk sorban az egyes meghatározó alkatrészek szerint. Ezek alapján Ön is meggyőződhet arról, hogy az RP 100 ipari forgószék magfelelő megoldás, ha egy masszív, de kényelmes széket keres ipari környezetbe.

Ipariszék fém lábszerkezete a nagy stabilitás érdekében

Fém lábcsillag

Hogy a szék minél tovább hibametesen használható lehessen, erős fém lábszerkezettel rendelkezik. Ez a  fekete porszórt felületű fémláb mind tappancsok, mind görgők befogadására egyaránt alkalmas.

Gázliftes magasságállítási lehetőség az ipari széken

Gázliftes állítás

Természetes, hogy nem vagyunk egyforma magasak. Ezért is fontos, hogy az ipariszék magasságban is állítható legyen. Erre szolgál a fokozatmentes állítást lehetővé tevő gázlift, melynek 110 kg a terhelhetősége.

Ipariszék csúszásmentes ülőlapja a gondtalan használatért

Csúszásmentes ülőlap

A PU ülőlap könnyen tisztítható, anyagából adódóan pedig aránylag puha ülőfelületet biztosít. Az ülőlap kialakítása meggátolja a PU felületen a csúszkálást, így egy teljes műszak alatt is kényelmes ülést biztosít.
Kényelmes és dönthető háttámla hordozó fogantyúval

Kényelmes háttámla

A háttámla kialakítása biztosítja a hát oldalirányú elmozdulás elleni védelmét, így hosszabb idejű használat esetén is kényelmes.  A hordozó fogantyú segít a szék mozgatásában

Önbeállós háttámla ipari széknél, a hosszabb ideig tartó ülőmunka könnyítése érdekében

Önbeállós rögzítés

Annak érdekében, hogy a hosszab idejű munkavégzés még kényelmesebb legyen, a háttámla egy vízszintes tengely körül elforog, így biztosítva a folyamatos hát tartást.

Masszív, erős könyökszerkezet 8 mm vastag acéllemezből

Erős könyökszerkezet

Annak érdekében, hogy az ipariszék tartós használat mellett is stabil maradhasson, az ülő- és hátlapot egy rendkívül erős, 8 mm vastag acéllemez köti össze.

 

 

Rendelhető ipariszék kiegészítők

Az ipari székek természetesen különböző kiegészítőkkel is elláthatóak, hogy Ön valóban az elképzeléseinek megfelelő széket kaphasson

Ülésmagasító lábtartóval ipari és laborszékekhez

Ülésmagasítás

Az RP 100 ipari szék természetesen alkalmassá tehető magasabb munkafelületeknél is. A lábtaró és az ülésmagasító közdarab kb. 20 cm-rel emeli meg a munkaszék ülőfelületét.

Egyszerű műanyag karfa felszerelése ipari székekhez

Műanyag karfa

Az ipariszék karfával is rendelhető, ha fontos a kar munka közbeni megtámasztása. Az akár utólag is felszerelhető  műanyag karfa pár erre kínál egyszerű megoldást.


Gumirozott görgők kemény felületekre: ipari pvc, gress, gránit

Kemény görgők

A székhez kemény felületre alkalmas görgőt is tudunk biztosítani. Ez gondtalan használatot biztosít grénit, gress, ipari PVC-vel burkolt kemény felületeken is.
Ülésmagasító ring: 7.300 Ft + 27 % áfa Műanyag karfa: 4.220 Ft + 27 % áfa/pár Görgőszett felár: + 900 Ft + 27 % áfa/szék
Fix tappancs szett ipariszékhez

Fix tappancsok

Ha nem szeretné, hogy a szék használat közben elmozduljon, a görgők helyett ajánljuk a fix tappancsokat. Ülésmagasító esetén
5 db-os tappancs szett + 900 Ft + 27 % áfa/székAz RP 100 ipariszék méretei

Szeretné megtudni, hogy ez az ipariszék milyen méretekkel rendelkezik? Hogy el fog-e férni a tervezett felhasználási helyen? Megfelelőe az Ön munkaasztalainka a magasságához?

Nos, ezeknek a kérdéseknek az eldöntése érdekében készült el a székről a beméretezett műhelyrajz.

RP 100 ipari forgószék méretei

 

 

S = ülőlap magassága teljes magasság
- standard kivitelnél 420-560 mm
- ülésmagasító ringgel 480-670 mm

H = teljes magasság
- standard kivitelnél 830-1000 mm
- ülésmagasító ringgel 890-1120 mm

 

 

 

 

Garanciák

Ehhez a masszív ipariszékhez természetesen 12 hónap garanciát adunk, mert biztosak vagyunk abban, hogy ez a masszív és stabil ipari szék sokáig probléma mentesen használható marad. De természetesen  a garanciális idő letelte után sem hagyjuk magára. A 15 éves SzékSzerviz szolgáltatásunk a garanciális idő után is biztosítja Önnek az alkatrész ellátást.

12 hónap garanciát vállalunk az RP 100 ipari forgószékre

12 hónap alkatrész garancia

Mivel meg vagyunk győződve ennek az ipari széknek a stíbilitásáról, 12 hónyp garanciát vállalunk a rendeltetésszerű használat ellenére bekövetkezett meghibásodásokra.
A megrendelt ipariszékeket, laborszékeket házhozszállítjuk és Összeszereljük Önnek

Megrendelt székek házhozszállítása

A megrendelt ipariszékek szállításában és összeszerelésében természetesen segítünk Önnek. Kérje erre vonatkozóárajánlatunkat.

Garanciális idő utáni székalkatrész ellátás SzékSzerviz szolgáltatásunk segítségével

Alkatrész ellátás garancián túl

Ehhez az ipariszékhez a garanciális idő eltelte után is megfelelő utánpótlást biztosítunk a főbb alkatészekből: lábcsillag, görgő, gázlift, ülésvasalat.

 

 

Felhasználási területek

Ez a speciális kialakítású ipari szék szémtalan terület szék igényére jelenthet igazi megoldást. Nézzük sorra, milyen körülmények között is szerepel sikerrel a PR 100 ipari forgószék

 

Ipariszék használata a gyártás, termelés területén: szerszámipar, gépipar, nyomdaipar, műanyagipar, élelmiszeriparGyártás, termelés területén

- a ruházati iparban (pl:varrás),
- az élelmiszeriparban (pl: feldolgozás)
- a gyógyszeripari és vegyipari (pl: laborszék)
- nyomdaiparban (pl: munkaszék) nyomda nyomdai
- fémfeldolgozás (pl: műhelyszékek)
- műanyagipar (pl: műanyag feldolgozás)

 

 

 

Ipariszék használata a kereskedelem területém: pénztárszék, Kereskedelem és szolgáltatás területén

- boltok, szupermarketek
- pénztárak
- raktárak
- bemutatótermek

 

 

 

 

Ipari vagy laborszék használata egészségügyi területeken: laborszék, viszgálószékEgészségügyi területeken

- laboratóriumi székek
- vizsgálószék

 

 

 

 

 

Ipariszék használata irodai környezetben: tervezőirodák, fejlesztőirodákIrodai és oktatási környezetben

- a vállalatok és intézmények
- tervező irodák
- ellenőrzési pontokat (pl: repülőterek)

- stúdió, szaktanterem (pl: rajz, informatika)
- biológiai és kémiai termek, előadók
- könyvtár

 

 

Az RP 100 ipari forgószék ára

De térjünk a lényegre, azaz mennyibe is kerül ez a sokoldalú ipariszék? Ezt az EU-ból származó, és már megkedvelt ipari széket most kezdtük el forgalmazni Magyarországon, így most igazán kedvező, bevezető áron kínáljuk Önnek.

 

Az ipariszék ára:


31.480 Ft + 27 % áfa (bruttó 39.980 forint)

 

Megfelel ez a starpabíró ipari forgószék az elképzelésének? Akkor rendelje meg egyszerűen és gyorsan a szükséges székeket az alábbi megrendelőlap kitöltésével. A megrendelőlapon már bruttó árakat talál. A székeket raktárról, alkatrészenként csomagolva, 2-3 napos átfutási idővel szállítjuk Önnek. Az ipari forgószékek a kiszállítás után összeszerelést igényelnek.

Személyre szabott árajánlatért, a nagyobb darabszámú szék vásárlása esetén kérjen egyedi árajánlatot az ipariszék szállítására most az info@te96bt.hu címen, vagy személyes konzutációért hívja a 76/417-732 telefonszámunkat.

Ipariszék megrendelőlap

Szeretné megrendelni ezt az ipariszéket? Ehhez nem kell mást tennie mint kiválasztani az Önnek megfelelő felszereltségű széket, majd kitölteni ezt a  alábbi megrendelőlapot. A megrendelőlapon a nettó egységárakat tüntettük fel. . Az űrlap kitöltése és elküldése után kollégáink ezután felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék a megrendelését. 

RP-100 ipari forgószék normál görgővel (RP-100)
31 480 Ft
x
0 Ft
RP-100 szék kemény felületre való görgőkkel (RP-100-PARKETT)
32 380 Ft
x
0 Ft
RP-100 ipari forgószék tappancsal (RP-100-TAPPANCS)
32 380 Ft
x
0 Ft
Ülésmagasító ipari székhez, lábtartó gyűrűvel (SZEK-RING)
7 300 Ft
x
0 Ft
Műanyag karfa ipari forgószékhez (KARFA-IPARISZEK)
4 220 Ft
x
0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Összesen:
0 Ft
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft

1. LÉPÉS: személyes adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

2. LÉPÉS: számlázási adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig