Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Ismerje meg leendő kedvenc
irodaszékét, forgószékét !

 

Studioplus irodaszékek, forgószékek, vezetői székek és tárgyalószékek katalógusa 2017

 

 

Régóta felmerülő probléma, hogyan lehetne egy irodaszéket megismerni az interneten keresztül. Ezért összeállítottunk az Ön számára egy szinte teljeskörű ismertetőt az irodaszékeinkről. Ebben részletesen bemutatunk közel 120 db vezetői és forgószéket, több mint 50 tárgyalószéket, több mint 30 db különböző szék-karfát, valamint számtalan kiegészítő elemet is!

Mit is takar mindez? Nézzük sorjában.

Bemutatjuk Önnek részletesen a székek méreteit (teljes magasság, ülésmagasság, ülésszélesség és ülésmélység). Megismerheti a garanciális időt, a várható gyártási határidőt. Bemutatjuk továbbá a karfázhatósági lehetőségeket, valamint azt, hogy melyik karfa melyik székekhez szerelhető. És természetesen eláruljuk a nettó vételárat is, hiszen tudjuk, hogy döntéséhez a kedvező ár is hozzátartozik.

Gyorsan meg szeretné ismerni irodaszék ajánlatunkat? Akkor töltse le teljes nagy katalógusunkat, és böngéssze kényelmesen, amikor csak ráér.

<< Komplett irodai szék katalógus letöltése 2017

(Ha a katalógus a székek képei nélkül jelenik meg, akkor valószínűleg a böngészője nem kezeli jól a nagyméretű dokumentumot. Ebben az esetben, javasoljuk mentse le a PDF fájlt a számítógépére, majd azt nyissa meg. Letöltés: jobb egérgombbal klikk a linkre, majd a Link mentése másként...)

 

Irodai székek, fotelek csoportosítása

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a székeket használhatóságuk szerint csoportokra bontottuk, ezzel is segítve a könnyebb és gyorsabb tájékozódást. Az egyes csoportba tartozó legnépszerűbb forgószékek, bőrfotelek és tárgyalószékek részletes bemutatását megtalálja a www.forgoszekbolt.hu oldalunkon is.

 

Concorde nagyteherbírású irodaszék akár 24 órás portaszolgálati használat esetére is

XXL fotel és irodaszékek

Kimondottan nagy teherbírásra, 140-150 kg-os terhelésre kifejlesztett irodaszék család.

Vezetői bőrfotelek az egyszerűtől az exkluzívig

Vezetői bőrfotelek

Elegáns megjelenést szeretne irodájában? A számtalan vezetői fotel között ajánlunk bőr és szövetes termékeket is tartalmaz.
Irodai forgószék, irodaszék választék

Operatív forgószékek

Elegáns megjelenést szeretne irodájában? Ezek az oparatív forgószékek  nagyfokú kényelem mellett megjelenésükkel is hódítanak.


Irodaszékek és forgószékek nagy választékban a TÉ 96 Irodabútor Stúdiótól

Tárgyaló és vendégszékek

Ügyféle, vendége, vagy tárgyalópartnere érkezik? Lepje meg egy igazán kényelmes székkel. A tárgyaló és vendégszékek egy családot képeznek a vezetői fotelekkel, vagy a forgószékekkel.

Irodaszékek és forgószékek nagy választékban a TÉ 96 Irodabútor Stúdiótól

Közösségi székek

Végre megtalálta az ügyfélterek, ügyfélvárók, recepciók ideális ülőbútorait. Igényes várakozás igényes partnereinek.

Irodaszékek és forgószékek nagy választékban a TÉ 96 Irodabútor Stúdiótól

Forgószék karfák

Tegye igazán komfortossá forgószékét. Irodaszék karfák most rendkívül nagy választékban. Állítható, mozgatható vagy fix kivitel - itt mindenre talál megoldást.
Ipariszék, laborszék, műhelyszék kínálatunk

Ipari és laborszékek

Sokoldalúan használható, könnyen tisztítható székek üzemi, ipari és laborfeladatokra. Támlás és támlanélküli változatok, minden igényre.

Irodaszékek, forgószékek, tárgyalószékek és ügyfélszékek kárpitválasztéka

Irodaszék szövetek

Válassza ki azt a kárpitot, amelyik legjobban illik  irodájához! Talál adatlapot is, így tájékozódhat a szövetek összetételéről, tartósságáról is

 

 

XXL vezetői bőrfotel és irodaszékek

Örömmel számolhatok be róla, hogy végre megjelent az XXL szék-kollekciónk. Ezek az irodaszékek, vezénylőszékek, vezetői székek kifejezetten egy céllal készültek: a teherbírásuk legyen az átlagosnál lényegesen nagyobb. Bírják a fokozott igénybevételt, és ne legyen gond a 140-150 kg teherbírás sem.

Nézze át választékunkat, vagy töltse le a teljes XXL kollekciót részletesen is bemuta katalógusunkat. Ismerje meg az irodaszékek új, végre igazán teherbíró, széles választékát.

Vezetői szövetes és bőrfotelek

Ebben az összeállításban szövetes, műbőr, és bőr foteleket, vezetői székeket mutatunk be Önnek. A katalógusoldal megtekintéséhez kattintson a képre.

 

 

Irodai forgószékek

Ebben az összeállításban a bemutatjuk Önnek a Studio Plus székcsalád irodaszék és forgószék kínálatát. A kínálatban megtalálhatóak az operatív munkehelyek székei, ergonómikus irodaszékek, valamint a klasszikus egyszerű kivitelű forgószékek és gyerekszékek is. A szék katalógusok megtekintéséhez kattintson a képre.

 

Irodai vendégszékek, tárgyalószékek

 

 

Forgószék karfák állítható és fix kivitelekben


Karfák irodaszékekhez, forgószékekhez

Ebben az összeállításban a katalógusoldalakon található irodaszékekhez, forgószékekhez szerelhető karfákat mutatjuk be részletesen. A karfák között található fix kivitelű, de állítható magasságú, akár 3D vagy 4D kivitelben is.

A szék karfák megtekintéséhez kattintson a képre.

 

 

 

 

Szövet, kárpit technikai információk

Ezen az oldalon ez egyes szövetkategóriák tulajdonságait mutatjuk be Önnek. Megismerheti az irodaszék szövetek összetételét, kopásállóságát is. A szövetek technikai információjához kattintson a képre.

Irodaszék és forgószék kínálatunk szövetválasztéka

Irodaszék és forgószék kínálatunk szövetválasztéka

Szövetminta 1. oldal
Szövetminta 2. oldal

Ipri forgószékek, magasított székek PU, lemezelt fa, vagy ESD kivitelben is


Ipariszék választék

A szék kínálatunkban sokféle egyéb használatú széket is felölel. Így megtalálhatóak az ipariszék, laborszék, vagy műhelyszék funkciókat betöltő speciális székek is. A komplett ipariszék választékunkat jellemző méretekkel, részletes lírásokkal és aktuális árakkal megtalálja webáruházunkban, a

www.ipariszek.hu oldalon

 

 

 

 

 

Vélemények munkáinkról

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával a hátunk mögött ajánljuk Önnek, a kényelmes és hatékony munkavégzéséhez szükséges irodabútorokat, forgószékeket és irodai kiegészítőket. Bizonyítja ezt elégedett partnereink egyre bővülő sora.

" A szállitott irodabútorral nagyon meg vagyunk elégedve. A minősége kiváló. A cég mindig pontosan tartotta a szállitási határidőt. A bútorok szerelése gyorsan és szakszerűen történt. A szerelők nagyon segítőkészek és rugalmasak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre az interneten és, hogy őket választottam amikor be kellett rendeznem az új irodánkat. Továbbra is hűséges vásárlójuk maradok "
Edit Otterbein
Office Manager
INC Research Europe

"Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a térdelőszéket, a rugalmas ügyintézéssel, szállítással!
A szék nagyon szép, nagyon kényelmes! Köszönöm szépen, és minden jót kívánok Önöknek!
Slánitz Gabriella
Komárom

Referenciáink >>

Irodaszék, forgószék - harmóniában bútorával

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig