Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

Irodai álló és falifogasok -
hogy többé ne legyen gond
a kabátok tárolása

 

 

Irodai falifogasok, állófoigasok hogy kabátját, ruháját kényelmesen tárolhassaA fogasok, állófogasok kiválasztásakor gondoljuk át, hogy mennyi ruhadarab tárolását kell megoldanunk. A döntés során figyeljen arra is, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre. A számtalan formai megoldás, sok választható színkombináció lehetővé teszi, hogy irodája stílusához illeszkedő állófogast találjon. Így választhat a számtalan egyedi fali fogas, vagy a mobilab, állófogasok mellett is.  Mindkét esetben ügyeljen arra, hogy a fogas stabil, masszív kivitelű legyen. Mit is értek ezen?

Az állófogasok talpszerkezete lehetőleg fémből készüljön, hogy a ráakasztott nehéz ruhák, bundák ne tudják felborítani. Ezért győződjünk meg róla, hogy stabil szerkezetű legyen. Amennyiben ruháit, kabátját vállfán szeretné tárolni, úgy arra szintén az állófogasok javasoltak. Mellékelt bemutatónkban nagy választékban kínálunk olyan állófogasokat, melyek ezeknek a fontos szempontoknak megfelelnek.

 

 

Állófogasok

Az irodai munkavégzéshez ajánljuk a fogasok és asztali lámpák valamint szemetes és hamuzó választékunkat.

Fa és fém kombinációjú fogasok

Az irodabútorok színével harmonizáló állófogasok között is számtalan típust találunk. Ezek lehetnek akár klasszikus formájúak, vagy modern design darabok is.  Egyformán jellemző rájuk a masszív, stabil kialakítás.

Fa-fém fogas árlista

Színminták megtekintése >>

Egyszerű kialakítású fém állófogasok

Egyszerűbb állófogasok

Sok esetben van szükség arra, hogy egyszerű, gyorsan elérhető fogasokat ajánljuk. Erre az esetre is összeállítottunk egy gazdag kínálatot. Ezeknek a fogasoknak is a fém az alap alkotórészük, így biztosítva a kellő stabilitást, és a megfelelő használatot.

Antares állófogasok >>

Az irodai munkavégzéshez ajánljuk a fogasok és asztali lámpák valamint szemetes és hamuzó választékunkat.

Egyszerűbb állófogasok

Sok esetben van szükség arra, hogy egyszerű, gyorsan elérhető fogasokat ajánljuk. Erre az esetre is összeállítottunk egy gazdag kínálatot. Ezeknek a fogasoknak is a fém az alap alkotórészük, így biztosítva a kellő stabilitást, és a megfelelő használatot.

Antares állófogasok >>

 

 

Fali fogasok

Az állófogasok helyett gyakori megoldás a fali fogasok használata is. Választhatjuk őket, ha nincs elég szabad alapterület. De választhatjuk akkor is őket, ha a kabátokat szeretnénk "eldugni" pl. az ajtó mögé, az avatatlan szemek elől.

Tervezésükkor próbáljunk olyan méretűt választani, amely a várható igényeknek megfelel. Egy-egy kabát számára 20 - 30 cm helyet célszerű számítani. Télen a vastag kabátok, bundák tárolásánál értékelni fogjuk, ha elég hely áll rendelkezésre.  A fali fogasokat is célszerű az irodabútorok szín és formavilágával megegyező kivitelben választani.


EF-4 falifogas akasztóval

Ez a négy személy számára készült falifogas kényelmes elhelyezést biztosít téli kabátok számára is. Kialakításánál fogva védi a falat, illetve a ráakasztott kabátokat is. Színválasztéka megegyezik a Vénusz Irodabútorokéval.
Színválaszték megtekintése >>

Nettó ár: 8.260 Ft + Áfa
Bruttó ár: 10.325 Ft

Igény esetén készülhet különböző kiegészítőkkel, egyedi megoldásokkal is. Gyakori megoldás a tükör elhelyezése is a fogason. Így az irodánkból való távozás előtt még egy pillanat alatt leellenőrizhetjük megjelenésünket. Egy régebbi, de még napjainkban használatos megoldás kalaptartó használata is.

Természetesen mód van arra, hogy az Ön elképzelésének, irodájának megfelelő kialakítású egyedi falifogast gyártsunk. Kérjen erre egyedi árajánlatot az info@te96bt.hu címen.

Bármelyik fogas típust választja is, törekedjen arra, hogy a fogast lehetőleg kevésbé látható helyre helyezze el. Így az irodába belépőt nem a kabátok és száradó esernyők képe fogadja. Így azon kívül, hogy az iroda rendezettebb képet mutat, a ruha vagy kabát zsebében hagyott értékeinre is jobban vigyázhat!

Ha a fogasokkal kapcsolatban bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, úgy készséggel állunk rendelkezésére az info@te96bt.hu címen.

Az alábbiakban részletesen is bemutatunk számtalan állófogast. Ezeket a fogasokat általában 3-4 nap alatt tudjuk szállítani. A fogasok kialakításuknál fogva alkalmasak a postai csomagküldésre. Így az ország bármely részéről kényelmesen hozzájuthat állófogasainkhoz.Vélemények munkáinkról

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával a hátunk mögött ajánljuk Önnek, a kényelmes és hatékony munkavégzéséhez szükséges irodabútorokat, forgószékeket és irodai kiegészítőket. Bizonyítja ezt elégedett partnereink egyre bővülő sora.

" A szállitott irodabútorral nagyon meg vagyunk elégedve. A minősége kiváló. A cég mindig pontosan tartotta a szállitási határidőt. A bútorok szerelése gyorsan és szakszerűen történt. A szerelők nagyon segítőkészek és rugalmasak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre az interneten és, hogy őket választottam amikor be kellett rendeznem az új irodánkat. Továbbra is hűséges vásárlójuk maradok "
Edit Otterbein
Office Manager
INC Research Europe

"Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a térdelőszéket, a rugalmas ügyintézéssel, szállítással!
A szék nagyon szép, nagyon kényelmes! Köszönöm szépen, és minden jót kívánok Önöknek!
Slánitz Gabriella
Komárom

Referenciáink >>

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig