Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

<< vissza a székjavítás menüponthoz

Most kockázat nélkül rendelhet
irodaszék alkatrészt!

 

Mert mi minden székjavítással kapcsolatos szolgáltatásunkra garanciát nyújtunk Önnek. Így biztosan azt a szolgáltatást, illetve székalkatrészt kapja, amire szüksége van.

 

Pénzvisszafizetési garancia a székalkatrészre

Pénzvisszafizetési garancia székalkatrész vásárláskorJól tudjuk, hogy a rengeteg technikai paraméter közül néha nehéz kiválasztani a megfelelő alkatrészt. Adódhatnak problémák a nem megfelelő mérésből. Lehet, hogy egy székalkatrész képe hasonlít az Önére, de kézhez véve derül ki, hogy eltér. Mi azt szeretnénk, ha az Ön széke tökéletesen működne, és mindig a megfelelő alkatrészt kapná forgószékéhez.

Ezért most bevezettünk az Ön számára egy 100 %-os Pénzvisszafizetési Garanciát. Amennyiben Ön nem megfelelő alkatrészt választott, küldje vissza nyugodtan. Döntését nem kell megindokolnia, mi akkor is 100 %ban visszafizetjük Önnek az alkatrész árát (csomagolási és postaköltség nélkül). Így Ön végre kockázat nélkül juthat hozzá a megfelelő székalkatrészhez, hogy újra használhatóvá tehesse kedvenc forgószékét.

 

 

 

Környezetbarát technológiai garancia székjavításkor

Környezetbarát technológia garancia irodaszék javításkorAz irodaszékek javítása során rengeteg meghibásodott, már nem használható alkatrésszel találkozunk. A kezdetektől ügyelünk arra, hogy ezeket a rossz alkatrészeket átvegyük, elszállítsuk. Ezzel is segítve azt, hogy ezek a nem lebomló, általában műanyag és fém alkatrészek ne kerüljenek a szeméttelepre, ne terheljék a környezetünket.

Ezért ezeket az alkatrészeket telephelyünkön szétszereljük, szétbontjuk alkatrészeire. Ezeket alkotórészenként tárolva, elszállítjuk újrafelhasználó üzemekbe. Tekintettel arra, hogy a műanyag alkatrészek meglehetősen széleskörű alapanyagokból készülnek, azokat tovább csoportosíthatjuk

 

 

 

 

Információk műanyag székalkatrészekről

Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt az irodai székek műanyag alkatrészeiről. Így Ön is megismerheti azokat a műanyag elemeket, amikből az irodai székek döntö többségben készülnak.

Polietilén (PE)
(C2H4) Az egyik legelterjedtebb polimerizációs műanyag. Magas nyomáson, 300 C°körüli hőmérsékleten állítják elő etilén polimerizációjával. Kétféle változata ismert:

  • az ún. „lágy” (LDPE), amelyet elsősorban csomagolóanyagok, fóliák, (reklám)táskák készítéséhez használnak fel;
  • illetve a „kemény” (HDPE), amelyet többek között palackok, olajtartályok, csövek és székalkatrészek (burkolatok, ülő- és háttámlák) készítéséhez használják.

Poliamid (PA)
A poliamidok a kristályos polimerek között nem mennyiségük, hanem kitűnő műszaki tulajdonságaik miatt kiemelkedő fontosságúak. Ebből készülnek a "kemény" igénybevételnek megfelelő alkatrészek (lábcsillagok, görgők).

 

Polivinilklorid (PVC)
A PVC az ezredfordulón a polietilén család és a polipropilén típusok után a mennyiségben harmadik legfontosabb, legnagyobb volumenben gyártott szintetikus polimer fajta. Legnagyobb előnye a kitűnő mechanikai tulajdonságok mellett: olcsó ára. Forgószékek esetén általában az irodaszék, forgószék vagy vezetői fotel karfák készülnek belőle.

 

ABS műanyag
Nagyszilárdságú "műszaki" műanyag, melyből elsősorban a székek marokcsavarjai, állítógombjai készülnek.

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig