Egy praktikus irodabútor, irodaszék, forgószék - eszköz az Ön sikeréhez!
Irodai megoldások
Jó döntéseket hozni az irodai környezet kialakításához.
Ebben segítünk Önnek.

A megfelelően, szakértelemmel összeállított irodaberendezés
megkönnyíti a munkavégzést,
és növeli az irodai munka hatékonyságát is.
Tóth Gábor
cégvezető és lakberendező

<< vissza a SzékSzerviz menüponthoz

Szeretné, ha Ön helyett
kicserélnénk irodaszékében
a meghibásodott alkatrészt?

 

Irodaszék, forgószék javítása és szervizelése, székalkatrészek forgalmazása

 

Nem szeretne bajlódni elromlott irodaszéke javításával? Nem tudja elvinni nagyméretű bőrfotelét a szervizbe? Nincs kedve összekennie magát, hogy megjavítsa elromlott irodaszékét? Mi természetesen ebben is segítünk Önnek.

Ezért Kecskeméten környékén is elérhetővé tettük az Ön számára a helyszini székjavítás lehetőségét. Ha szeretné igénybe venni SzékSzerviz szolgáltatásunkat, hívja a 30/455-32-32 telefonszámot, vagy rendelje a helyszíni irodaszék javítást a lenti űrlap segítségével.

 

 

Helyszíni székjavítás

Székjavításhoz, felújításhoz szervizautó

A helyszíni székjavítás először a javításra váró székek diagnosztikájával kezdődik. Kollégáink ez alapján részletes árajánlatot adnak Önnek. Így már eldönthető, hogy gazdaságos-e a forgószékek, vezetői bőrfotelek javítása. Amennyiben a javítást választja, úgy sok esetben ezt azonnal, a helyszínen is el tudjuk végezni. A helyszínre kiszálló kollégáknál bőségesen rendelkezésre állnak a gyakrabban meghibásodó székalkatrészek.

Némely esetben előfordul, hogy a javítás csak a műhelyben, speciális eszközök vagy anyagok használatával végezhető el. Ilyenkor kollégáink elszállítják a meghibásodott forgószéket, bőrfotelt. A műhelyben történő javítás után, kb. 1 hét elteltével visszük vissza a megjavított széket. Természetesen ilyenkor kiszállási díjat már nem számítunk fel.

Amennyiben Ön nem szeretne a forgószékének, bőrfetelének javításával, szervizelésével foglalkozni, keresse helyszíni SzékSzervíz szolgáltatásunkat. Ennek keretében Kecskeméten vállaljuk a kiszállást, a meghibásodott irodaszékek helyszíni javítását.

Ha szeretné igénybevenni ezt a szolgáltatásunkat, az időpontot egyeztetheti kollégáinkkal a 30/455-32-32 telefonszámon munkaidőben, vagy bármikor megrendelheti a lenti űrlapunkon.

 

Javítási költségek

Irodaszék alkatrészek pótlása webáruházunkból

 

A székjavítás során, mivel mi keressük fel megbízóinkat munkaidőben, kiszállási díjat számolunk fel. Ennek jellemző díjai:

Kecskeméten: 1.500 Ft + 25 % áfa (bruttó 1.250 Ft)

Amennyiben csak meghibásodott irodaszékéhez, forgószékéhez keres székalkatrészt, pótalkatrészt, nézzen körül webáruházunkban a www.szekszerviz.hu oldalon. Itt minden lényegesebb székalkatrészt megtalál, amit raktárról, 1-2 munkanapos szállítási idővel tudunk szállítani Önnek, hogy továbbra is használhassa kedvenc irodaszékét.

 

 

 

Szeretné részletesen megismerni kínálatunkat? Töltse le irodabútor elemjegyzékeinket, árlistáinkat, forgószék katalógusainkat

Szeretne egy jól használható, gazdaságos irodabútort? A megoldás: Vénusz irodabútor - íróasztal, irattartó szekrények, kiegészítő bútorok Szeretné irodáját maximálisan és az egyedi igényeinek megfelelően kihasználni? A megoldás az egyedi bútorok: recepciós pultok, falburkolatok, kiegészítő bútorok

Kényelmes és strapabíró széket keres? Kínálatunkban biztosan megtalálja: vezetői bőrfotelek, irodaszék, forgószék és tárgyalószék kínálatunk

Tönkrement, meghibásodott kedvenc irodaszéke? Ez többé már nem gond! Mi segítünk Önnek: Székszerviz - irodaszékek javítása, székalkatrész kereskedelem

Fémbútorok - fém öltözőszekrények, munkapadok

Akciós irodabútor, irodaszék, forgószék, és tárgyalószék választékunk

Letöltési Központ

Elemjegyzékek - Árlisták - Katalógusok - Szerelési útmutatók

Irodabútorok

Elemjegyzékek - Képgalériák - Árlisták - Használt irodabútor

Egyedi bútorok

Recepciós pultok - Egyedi bútorok - Szekrénykonyhák - Falburkolatok

Irodaszék

Vezetői székek - Forgószékek - Közösségi székek - Ipari székek

Székszerviz

Székalkatrészek - Helyszíni székjavítás - Székjavítási leírások

Fémbútorok

Irattároló szekrények - Öltözőszekrények - Munkaasztalok

Akciós székek

Havi akciós székek - Outlet irodaszékek - bemutató forgószékek

 

       
   

Té '96 Bt. Irodabútor és Forgószék Stúdió
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Telefon: 76/417-732; Fax:76/506-897
E-mail: info@te96bt.hu

Nyitva:
hétfőtől péntekig
8.00 - 16.00 óráig